/
  • Streaming + Download

     

about

from Aniquilació E​.​P., released 22 November 2013

lyrics

Tot comença amb un rumor
Propagat per indesitjables sense honor
Ningú es molesta a indagar
Per què córrer cap risc?, si la clau és difamar

Prosseguim fixats
Amb l’activitat
Que tant ha empentat
A la societat

I ara sí, per fi
Ens adonem que no és el camí
Ara que el mal
Ha arribat fins al nostre portal
No ho volíem predir
I no en volíem prescindir
Reflexió social
Ja que tot era legal

I ara que ens colpeja la realitat
Els responsables ens fiquen a tots al seu sac
Però no tots mengem del mateix plat
I tots haurem de carregar amb el que han desgraciat
Anteposen la rendibilitat
A la sostenibilitat
I demanen penitència
A als que pensem en supervivència
No faré penitència
I tinc tranquil·la la consciència

Egoisme, incompetència, irresponsabilitat,
Diuen que són intrínsecs a la condició de la humanitat
Ergo hem de repartir la cuplabilitat
El senyor és qui ens ha creat, és la seva voluntat

Prosseguim fixats
Amb l’activitat
Que tant ha empentat
A la societat

EST

credits

from UNDERGROUND COMPILATION VOL II, released June 23, 2014
Biografía
Com neix Siroll?
El naixement de Siroll! està condicionat per les conseqüències de la crisi econòmica mundial començada a l'any 2008. A causa d'aquesta, els salaris de l'Associació de Músics de Cardona (AMC) es veuen minvats notablement degut a un ajust de pressupostos de l'Ajuntament per a fer front al daltabaix econòmic. Com a resposta a la retallada dels salaris, un grup de joves amb poques inquietuds però molta mediocritat, s'uneixen per a demostrar a l'Ajuntament que la tasca musical de l'AMC (tot i que ells no en formen part) és molt necessària i que per tant, la mesura del consistori és totalment injusta i il·legítima. La manera com ho faran és demostrant que no qualsevol persona pot fer música, perquè ells -Siroll!- són unes persones qualssevol. En el seu primer concert, el novembre de 2009, (faci's palès que s'han estat més d'un any assajant) les opinions de la gent corroboren que el seu objectiu s'ha complert: “Jo no ho podria fer pitjor (J.P.E, 24 anys)”, “Prefereixo els Pets a ells (A.L.M, 30 anys)”, “Es nota que s'hi esforcen però no dónen per a més, pobrets (F.T.M, 19 anys)”. Aquests comentaris arribaren a orelles del Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cardona, i en un decretàs immediat va triplicar el sou dels socis de l'AMC treien el capital de les partida de sanitat: “Qui canta els seus mals espanta” declarà el regidor.
L'èxit obtingut, propicia a que altres associacions musicals de la vegueria amb problemes semblants reclamin a Siroll! per a actes semblants. El ressò mediàtic és espectacular, i des del del 30 de Febrer al 32 d'Abril de 2009 realitzen una gira per la vegueria central i alguns pobles de la del Pendès. Properament (sempre en un futur no molt pròxim) realitzaran una gira per tot Catalunya i alguns pobles d'Andorra.

Qui és Siroll?
La formació inicial era en en Richard (guitarra elèctrica i chorus), n'Sterbul (baix), en Ramonet no me peino (bateria), i en Venty (guitarra estètica i veu) i des d'un inici varen començar a composar temes d’altres grups de metall i a tocar versions pròpies. A principis de 2010, Ramonet no me peino abandona el grup per entrar a GH 10. Degut al gran nombre de sol·licituds rebudes per ocupar la plaça de bateria del conjunt, Siroll! organitza un multitudinari -alla metàllica- càsting efectuat el dia 31 de Febrer de 8 del matí a 8:05. Al final, resultà que totes les sol·licituds eren del mateix bateria, que per unanimitat del jurat esdevingué el nou membre del grup: Albert Colell, la màquina del tempo. Finalment, la fromació es completa amb l'entrada d'en Gou com a volcalista, un personatge rural que els Siroll! descobreixen pel bosc quan senten com aquest crida les auvelles i en queden encisats per el cant.

Com sona el Siroll!?
La manera de definir el seu estil és complicada, ja que tenen una gran variació rítmica a les seves cançons i toquen una gran diversitat d'estils dins el metall. La seva principal i única influència és el grup Dethklock.

Es podria definir com a Free-Metal ja que les cançons, no solen seguir una estructura, un ritme, una melodia o un tempo constant. Les lletres, que són de temàtica social, abarquen àmbits que afecten al dia dia i a la vida en general i en concret.

En definitiva: Siroll és com un entrecot: difícil de mastegar, però boníssim.

Gou- veu
Albert Colell, la màquina del tempo – bateria
Richard – guitarra elèctrica
En Venty – guitarra estètica
N'Stèrbul – baix


www.siroll.bandcamp.com

tags

license

all rights reserved

about

UNDERGROUND NOISE COMPILATION VOL-I Sevilla, Spain

contact / help

Contact UNDERGROUND NOISE COMPILATION VOL-I

Streaming and
Download help